Disclaimer

Penafian
Semua gambar-gambar, video dan sebagainya ditunjukkan pada Rilekslah.my adalah harta pemilik masing-masing. Kami tidak memegang apa-apa hak cipta mengenai kandungan yang disebut.

Semua gambar-gambar, video dan permainan terkandung di bollywoodgo.com telah dikumpul dari pelbagai sumber awam, termasuk laman web yang berbeza, yang dianggap berada dalam domain awam.

Rilekslah.my membuat setiap usaha yang mungkin untuk sumber artis atau jurugambar, tetapi kadang-kadang tidak boleh mencari maklumat yang tepat. Kami menghormati kerja orang lain, itulah sebabnya kita sentiasa cuba untuk meletakkan pautan kepada sumber di mana imej yang ditemui. Pautan laman web bahawa hak-hak penulis sendiri dan / atau domain awam di mana kandungan dikumpulkan ditunjukkan di atas setiap jawatan kanan sebelum seksyen komen.

Jika anda telah diiktiraf salah satu gambar, video atau lain-lain dari kandungan pada Rilekslah.my yang melanggar undang-undang hak cipta, sila email kami di admin@rilekslah.my . Menurut permintaan anda, kami akan meletakkan pautan pada portfolio / laman web anda (jika anda penulis), jika tidak, kita akan segera mengeluarkan bahan ini dari tapak atas bukti yang betul dan pengenalan. Atau kami akan mencari cara lain untuk mengatur keadaan konflik.

Kami juga menggalakkan anda untuk menghubungi kami dengan maklumat tentang sumber asal, jika ia tidak disebutkan di laman web ini.

Kami dapati imej dari Web yang dilindungi di bawah Penggunaan Adil dan dipercayai tergolong dalam domain awam.

Jika anda lihat iklan dipasang di blog ini dan semestinya anda akan berpendapat,blog plagiat(copy paste) macam Rilekslah.my ini hanya memikirkan keuntungan semata-mata,tetapi ingin dijelaskan disini, admin memasang iklan dan apa jua sumber pendapatan di blog ini adalah untuk program giveaway semata-mata (100% hasil pendapatan kerana admin ingin cedok tagline dari blogger denaihati, hidupkan untuk memberi, jadi matlamat blog ini dijadikan juga untuk tujuan berikut), statement akan dikeluarkan dari masa ke semasa.

buat masa ini masih belum dapat dibuat sebarang bentuk peraduan kerana duit pengiklanan terutamanya dari Innity amatlah sedikit (kerana trafik juga amat kecil), lagipun blog ini baru berusia setahun jagung.

Kenyataan ini dibuat kerana tidak ingin berlaku sebarang tuduhan dari blogger atau pemilik artikel yang pasti akan menuduh admin copy paste artikel untuk mengaut keuntungan atau duit dari pengiklanan semata-mata, admin sudah bekerja dan alhamdulillah walaupun tidak besar tetapi cukup untuk makan dan inisiatif untuk memberikan segala bentuk giveaway hanyalah dengan duit dari hasil blog.

Insyaallah,jika pendapatan dari blogging terutamanya dari Innity mencukupi RM500 dan keatas,admin akan membuat satu peraduan dan kesemua duit pendapatan akan menjadi milik anda yang sertainya, tetapi tidak dapat dipastikan bila kerana untuk mendapatkan rm5 seminggu pun tidak pernah dapat memandangkan admin tidak pakar mengenai SEO. Anda ingin tolong? amat dialukan.

Jadi dengan kenyataan diatas diharapkan agar dapat mengubah persepsi anda semua, tidak kesemua blogger plagiat macam admin mengharapkan duit semata-mata, tetapi admin merasakan untuk mengeluarkan duit sendiri untuk membuat apa-apa peraduan tidaklah sesuai bagi admin yang kerja makan gaji, jadi dengan membuat blog ini diharapkan agar objektif admin untuk memeriahkan lagi dunia blogging akan menjadi kenyataan